Als een wit uitgeslagen platvisje…

Zwemmen, heerlijk. Dezer dagen zie ik op Instagram allerhande fancy zwembadkiekjes voorbij komen. Zongebruind, afgestyled als ware het dat een zonnestoeltje verder Mari van der Ven staat met een make-up koffer. In deze tijd van pseudo realiteit voldoet mijn beach body niet aan de instagram eisen. Ten eerste ben ik witter dan wit, en ik vermoed dat mijn lichaam nog witter wegtrekt bij aanraking met zon. Omdat ik toch een beetje bruin wil worden en niet rood, smeer je een factor 30. ‘Trekt snel in’ schrijft de verpakking. Wit uitgeslagen, glimmend lig ik aan het zwembad.

Nummer twee, klimt james bond altijd uit welke zee dan ook als een gentlemen, mijn haar doet na een duik denken aan een verzopen kat. Nadenken over een badmuts is geen optie. Althans als je een nieuwe carriere als clown ambieert, zou ik er nog een duikbril en neusklemmetje bij doen. Mij dus niet gezien. Uiteraard geniet ik zometeen heerlijk van het zwembad, de zwemmende dochters en de verkoeling. Aldus had ik jullie graag op een foto getrakteerd….maar ja…#sylviewakkerworden , dat niveau gaat het niet worden.

Toch benieuwd? Oogjes dicht, visualiseer je een wit uitgeslagen platvisje met een jip en janneke handdoek (ja, die heb ik echt), met een enorme hoeveelheid waterpret en lol. Ik zeg: fijne vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *